Θρησκεία

Όταν η Παναγία πήγε να δει την κόλαση…

Όταν η Παναγία πήγε να δει την κόλαση…

Η Παναγία εκεί βρήκε πολλές κολάσεις και της εξηγούσαν οι άγγελοι σε κάθε μία απ’ αυτές τι είδους αμαρτίες έκαναν οι ψυχές που βρίσκονταν εκεί. Και για όλον τον κόσμο τον αμαρτωλό…
Όταν η Παναγία πήγε να δει την κόλαση…

Λέγεται ότι όταν η Παναγία εκοιμήθη και ήρθε ο Χριστός να πάρει την ψυχή της, ζήτησε η ίδια από τον Κύριο, πριν αναληφθεί στον Ουρανό, να πάει να δει την κόλαση.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Έτσι άγγελοι την πήραν, την διακόνησαν και την ξενάγησαν στην κόλαση.

Η Παναγία εκεί βρήκε πολλές κολάσεις και της εξηγούσαν οι άγγελοι σε κάθε μία απ’ αυτές τι είδους αμαρτίες έκαναν οι ψυχές που βρίσκονταν εκεί.
Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης: Με οδήγησε ο Άγγελος μου στις πύλες της Κολάσεως

Πήγε στην Κόλαση και την είδε. Παρακάτω διαβάστε πως ο φύλακας Άγγελος του Γέροντα τον οδήγησε στις πύλες της Κολάσεως και είδε τους κολασμένους πως ζουν. Μία φοβερή εμπειρία του γέροντα…
Περισσότερα
Και για όλον τον κόσμο τον αμαρτωλό, που έκαναν πάσης φύσεως αμαρτήματα, βρήκε η Παναγία κάποια ελαφρυντικά να πει και να παρακαλέσει τον Κύριό μας να κρίνει επιεικώς.

Έφτασε όμως και σε μια κόλαση, που βρήκε μια μεγάλη τάξη ανθρώπων, που είχαν τις γλώσσες τους κρεμασμένες και βγαλμένες έξω!

Ρώτησε η Παναγία τους αγγέλους.

– Εδώ ποιοι είναι;

– Εδώ είναι οι βλάσφημοι, απάντησαν εκείνοι.
Η Παναγία τότε έβαλε το κεφάλι κάτω και προχώρησε, χωρίς να πει κουβέντα!

Δεν βρήκε κάποιο λόγο ελαφρυντικό σ΄αυτούς τους ανθρώπους για να παρακαλέσει τον Χριστό μας.

Για όλους κάτι είπε, αλλά για τους βλάσφημους, δεν είπε τίποτα.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0