Θρησκεία

Προσευχή για οδηγούς – Άγιος Μεγαλομάρτυρας Χριστόφορος

Προσευχή για οδηγούς – Άγιος Μεγαλομάρτυρας Χριστόφορος

Προσευχή για οδηγούς στον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Χριστόφορο προστάτη των οδηγών. Την προσευχή του οδηγού να τη λέτε κάθε μέρα και ειδικά πριν ξεκινήσετε κάποιο ταξίδι. Άγιε Μεγαλομάρτυρα του Θεού Χριστόφορε δώσε μου μάτια προσεκτικά και επαγρύπνηση ανύστακτη, ώστε καμία ενέργειά μου να μην απειλήσει την ζωή ή την υγεία των άλλων. Αλλά και από τις απροσεξίες των άλλων…
Προσευχή για οδηγούς προς τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Χριστόφορο

Άγιε Μεγαλομάρτυρα του Θεού Χριστοφόρε πολύαθλε, πριν κρατήσω σήμερα το τιμόνι στα χέρια μου, σε ικετεύω με τη Μαρτυρική σου παρρησία προς τον Χριστό, βοήθησέ με να διέλθω αβλαβώς όλους τους κινδύνους της ασφάλτου, έχοντάς σε δίπλα μου αρωγό και προστάτη μου.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Κράτησε μαζί μου στιβαρά το τιμόνι και φώτιζε με να οδηγώ ψύχραιμα, συνετά, πειθαρχημένα, ειρηνικά, ευγενικά και με πλήρη συναίσθηση της οδηγητικής ευθύνης.

Δώσε μου μάτια προσεκτικά και επαγρύπνηση ανύστακτη, ώστε καμία ενέργειά μου να μην απειλήσει την ζωή ή την υγεία των άλλων. Αλλά και από τις απροσεξίες των άλλων αυτοκινητιστών προστάτευσέ με, άγιε προστάτα των επικαλουμένων σε με πίστη οδηγών.
Η προσευχή του οδηγού και των ατόμων που επιβαίνουν στο όχημα

Κύριε, πριν πάρω σήμερα το τιμόνι στα χέρια μου, σου ζητώ αυτήν τη χάρη.

Βοήθησε με να χρησιμοποιήσω το αυτοκίνητο με νηφαλιότητα και φρόνηση, όχι ανυπόμονα, όχι εγωιστικά, αλλά για ήρεμη και ευγνώμονα εξυπηρέτηση και όχι για επίδειξη ή νευρική εκτόνωση ή αχόρταγη απληστία πολυπραγμοσύνης.

Βοήθησέ με να περάσω σώος και αβλαβής από όλους τους ποικίλους κινδύνους της ασφάλτου, έχοντας στο πλάι μου «Άγγελον ειρήνης, πιστόν οδηγόν» και συμπαραστάτη.
Προστάτευσε και όσους θα μεταφέρω, ώστε να φθάσουμε με ασφάλεια στον προορισμό μας.

Τόνωσε το χέρι και την όρασή μου, για να μην προκαλέσω πειρασμό, ζημιά ή και το θάνατο ενδεχομένως σε αθώους αλλά και από ακρισίες άλλων οδηγών προστάτευσέ με.
Διαβάστε Επίσης

Χριστέ μου, Πλαστουργέ μου, Κυβερνήτα της ζωής των ανθρώπων.

Δώσε μου χέρια σταθερά, μάτια δυνατά κι’ επαγρύπνηση ακέρια, ώστε καμιά ενέργειά μου να μην καταστρέψει τη ζωή ή την υγεία του άλλου, αυτά τα μεγάλα δώρα, που προέρχονται από Εσένα.

Φύλαξε με από κάθε πειρασμό, που θα διασαλεύσει την ειρήνη στην ψυχή μου ή στις ψυχές άλλων.

Φώτισε να οδηγώ πάντα ψύχραιμα, συνετά, πειθαρχημένα, ειρηνικά, ευγενικά και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, που μου εμπιστεύθηκες, για το καλό όλων.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0