Χρήσιμα

6 τρόποι για να διώξεις την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σου

6 τρόποι για να διώξεις την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σου

Η αρνητική ενέργεια στο σπίτι δημιουργείται από τη συμπεριφορά μας και τη ψυχολογική μας κατάσταση και θα πρέπει το συντομότερο δυνατό ν’ απομακρυνθεί.

Αν είμαστε συνεχώς σε ένταση, γκρίνια και σε άσχημη διάθεση τότε όλο αυτό μεταφέρεται αρνητικά στον προσωπικό μας χώρο, ο οποίος δεν είναι άλλος από το σπίτι μας. Επειδή τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να νιώθετε χάλια μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, υπάρχουν τρόποι, προκειμένου να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια.

Αρνητική ενέργεια στο σπίτι: Να αερίζετε τους χώρους

Η πρώτη κίνηση για να διώξετε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας είναι να το αερίσετε. Ανοίξτε όλα τα παράθυρα και αφήστε μια χαραμάδα ώστε να περνάει από μέσα ο αέρας ακόμα και αν κάνει πολύ κρύο έξω. Τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες το σπίτι σας επιβάλλεται να αερίζεται συνεχώς. Ο καθαρός αέρας είναι τα πάντα. Όταν το κάνετε, κυρίως πρωινές ώρες, τινάξτε επίσης τα μαξιλάρια και τα σκεπάσματά σας.

Αρνητική ενέργεια στο σπίτι: Δοκιμάστε να κάψετε αρωματικά sticks

Αυτός ο αρωματικός καπνός αποτελούσε πάντα πνευματική πρακτική καθώς και πρακτική χαλάρωσης και σκέψης. Οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε και στο σπίτι; Στο εμπόριο θα βρείτε αρωματικά ξυλάκια τα οποία και μπορείτε να κάψετε έτσι ώστε να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια. Τα άρωμα θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να έχετε μια ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Αρνητική ενέργεια στο σπίτι: Επισκευάστε ή πετάξτε τα χαλασμένα πράγματα

Είναι σημαντικό να μην έχετε στον χώρο σας χαλασμένα αντικείμενα. Σύμφωνα με το Feng Shui τα χαλασμένα πράγματα φέρνουν και αρνητική ενέργεια στον χώρο. Αν, λοιπόν, σκέφτεστε να φτιάξετε την καρέκλα του γραφείου σας που εδώ και μήνες έχει χαλάσει κάντε το γρήγορα, διαφορετικά πετάξτε την! Ακόμα και αν σκέφτεστε να φτιάξετε την καρέκλα του γραφείου σας ίσως και να μην αξίζει τον κόπο. Τα χαλασμένα πράγματα φέρνουν αρνητική ενέργεια στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Αρνητική ενέργεια στο σπίτι: Ψεκάστε με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού

Αν η μυρωδιά του πορτοκαλιού σας θυμίζει χαμόγελα και τη λάμψη του ήλιου, σίγουρα δεν είστε οι μόνοι. Η μυρωδιά αυτού του εσπεριδοειδούς με την πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνη C δεν θα καθαρίσει μόνο την αρνητική ενέργεια αλλά θα φτιάξει και τη διάθεσή σας. Μπορείτε να ρίξετε λίγες σταγόνες μέσα σε νερό ή να χρησιμοποιήσετε βιολογικό σπρέι από αιθέριο έλαιο. Κάντε τα πάντα να μυρίζουν πορτοκάλι!

Αρνητική ενέργεια στο σπίτι: Τακτοποιήστε το σπίτι σας

Όταν το σπίτι μας είναι τακτοποιημένο και οργανωμένο, αισθανόμαστε χαλαροί και ήρεμοι μέσα σε αυτό. Φυσικά και υπάρχει λόγος που νιώθουμε τόσο καλά όταν έχουμε τακτοποιήσει τα διάφορα αντικείμενα, για παράδειγμα στον πάγκο της κουζίνας μας. Τα αντικείμενα κρατούν πολλή ενέργεια πάνω τους και εμποδίζουν την φυσική, διανοητική, συναισθηματική και πνευματική μας εξέλιξη. Ακόμα, η ακαταστασία μας κάνει να νιώθουμε κουρασμένοι και αγχωμένοι.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0