Έσκασε βόμβα: Είναι Οριστικό το Mega θα …

Έσκασε βόμβα: Είναι Οριστικό το Mega θα …

Tην επιβεβαίωση ότι εντός των 15 επόμενων ημερών, που θα καταβληθεί το τίμημα της πρώτης δόσης των κατόχων τηλεοπτικής άδειας, θα πέσει μαύρο στο Mega, έδωσε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων.

Ο Υπουργός άφησε να εννοηθεί ότι εφόσον οι υπόλοιποι 5 σταθμοί πληρώσουν την πρώτη δόση δε θα μπορεί να βρίσκεται ανοιχτό το πρώην μεγάλο κανάλι.

Πιο αναλυτικά ο κος Παππάς δήλωσε:

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τα τηλεοπτικά πράγματα στην Ελλάδα. Είναι ένα μάθημα υπομονής και επιμονής για όλους μας.Ένα μάθημα αντοχής και για την κυβερνητική πλειοψηφία. Είχαμε δύσκολες στιγμές, αλλά είχαμε το Δίκαιο και το Σύνταγμα με το μέρος μας. Η τηλεόραση περνά σε μια νέα φάση. Και έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε χαρούμενοι. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στα μέλη του ΕΣΡ, τα οποία ολοκλήρωσαν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μια εκκρεμότητα 30 χρόνων.

Από εδώ και στο εξής θα πρέπει να γίνουν αρκετά βήματα ως προς το περιεχόμενο. Το Σύνταγμά μας έχει συγκεκριμένες πρόνοιες για το τι οφείλει να κάνει εκείνος, στον οποίο η Πολιτεία έχει αποδώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τη δημόσια συχνότητα.

Η δημοσίευση της απόφασης του ΕΣΡ σημαίνει ότι από αύριο -και εντός 15 ημερών- κάθε κάτοχος τηλεοπτικής άδειας υποχρεούται να καταβάλει το τίμημα της πρώτης δόσης, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

Στο παρελθόν, κάποιοι είχαν βρει την Πολιτεία αδύναμη.

Πλέον, η Πολιτεία επανακάμπτει»