Το νεογέννητο Μωράκι της, δεν θα έχει την Τύχη να γνωρίσει τη Μαμά του. Ο λόγος; Κάτι που έκανε 3 φορές την Εβδομάδα…

Το νεογέννητο Μωράκι της, δεν θα έχει την Τύχη να γνωρίσει τη Μαμά του. Ο λόγος; Κάτι που έκανε 3 φορές την Εβδομάδα…

Η 27χρονη Λουίζ Κρούκ από την Αγγλία βιώνει έναν ευτυχισμένο γάμο και έχει 3 παιδιά: την 6χρονη Σάμερ, τον 4 ετών Μέισον και τη μικρή Χλόη.Ωστόσο η νεογέννητη κόρη της, δεν θα είναι ποτέ σε θέση να θυμάται τη μητέρα της, γιατί δυστυχώς η Λουίζ έχει μόλις λίγες εβδομάδες για να ζήσει.

Η Louise Cook έχει ένα 6χρονο παιδί, ένα 4χρονο παιδί και ένα μικρό κοριτσάκι.

Παντρεύτηκε στο Thetford της Αγγλίας. Ενώ τα δύο πιο μεγάλα παιδιά της θα έχουν σίγουρα μερικές γλυκές μνήμες της μαμάς τους, το νεογέννητο κορίτσι της, Chloe, πιθανόν όχι αφού έχει μόνο λίγες εβδομάδες ζωής.

Η διάγνωση ήρθε ενώ ήταν 10 εβδομάδες έγκυος. Ήταν καρκίνος του δέρματος που είχε εξαπλωθεί στους πνεύμονες και είναι τόσο προηγμένος που είπαν ότι έχει μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα για να ζήσει.

Η αιτία ήταν οι επισκέψεις σε σολάριουμ αμέσως μετά που χώρισε από τον πρώτο σύζυγό της πριν από 4 χρόνια. Ήθελε να αισθάνεται καλύτερα για τον εαυτό της αφού έπαθε κατάθλιψη, έτσι έκανε σολάριουμ, λαμβάνοντας τεχνητές ακτίνες 3 φορές την εβδομάδα.

Η κοπέλα αισθάνθηκε καλύτερα για τον εαυτό της, αλλά οι απροσδόκητες συνέπειες δεν άργησαν να φτάσουν.

Η Louise αναφέρει: «Ποτέ δεν πίστευα ότι τα σολάριουμ είναι τόσο επικίνδυνα, αφού έχουν τόσο εύκολη πρόσβαση από όλο τον κόσμο. Ήμουν νέα και αφελής και τώρα θα πληρώσω με τη ζωή μου. Επομένως δεν θα είμαι εδώ για να δω τα υπέροχα παιδιά μου να μεγαλώνουν».

«Όταν τελικά σταμάτησα να κλαίω με τα άσχημα νέα που μου ανακοινώθηκαν, ρώτησα τι θα μπορούσα να κάνω, για να ζήσω όσο το δυνατόν περισσότερο για τα παιδιά μου».

Οι γιατροί της είπαν ότι θα ήταν καλύτερο να τερματίσει την εγκυμοσύνη. Όμως αυτό δεν ήταν επιλογή για τη Louise:

«Ακριβώς επειδή σύντομα θα πεθάνω, δεν σημαίνει ότι το μωρό μου πρέπει να πεθάνει. Πρέπει να ζήσει. Η ζωή είναι πολύτιμη.»

Η μικρούλα γεννήθηκε υγιής και γερή. Η Louise, από την άλλη πλευρά, χειροτέρευε καθώς ο καρκίνος είχε φτάσει στον εγκέφαλό της.

Είπε στα άλλα δύο παιδιά της την κατάσταση:

«Έχω προσεκτικά εξηγήσει στα παιδιά μου ότι σύντομα θα είμαι ένας άγγελος αλλά ότι μπορούν πάντοτε να μιλάνε μαζί μου. Έχω μια απίστευτη οικογένεια και απίστευτους φίλους και εξαιτίας αυτών ξέρω ότι θα διατηρήσουν τη μνήμη μου για τα παιδιά μου».

Έχει μόνο λίγες εβδομάδες να ζήσει. Το μήνυμά της είναι τώρα επείγον και θέλει να το βγάλει προς τα έξω όσο το δυνατόν περισσότερο:

«Φοβάμαι ότι οι πολλοί άντρες και γυναίκες θα κάνουν το ίδιο λάθος με εμένα και θα βάλουν την εμφάνισή τους μπροστά από την υγεία τους.. Θέλω μόνο να βοηθήσω και να εξηγήσω. Όταν θέλετε μαύρισμα, χρησιμοποιήστε μια κρέμα μαυρίσματος. Μην ρισκάρετε τη ζωή σας.»

Είναι προφανώς καταστροφικό για τη Louise να συνειδητοποιήσει ότι δεν θα δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν και δεν θα είναι εκεί για τα πρώτα χρόνια ζωής της Chloe. Έτσι, επιλέγει να ζήσει τις υπόλοιπες εβδομάδες προειδοποιώντας τους άλλους για τα λάθη της.