Ράκος η Άβα Γαλανοπούλου! Ξέσπασε σε λυγμούς στις δηλώσεις μετά το δικαστήριο: «Διέλυσα τους γονείς μου»

Ράκος η Άβα Γαλανοπούλου! Ξέσπασε σε λυγμούς στις δηλώσεις μετά το δικαστήριο: «Διέλυσα τους γονείς μου»

Λύγισε on camera…

Η Άβα Γαλανοπούλου να σας θυμίσουμε πως κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της ότι της καταχράστηκε 1.240.000 ευρώ και τον «τρέχει» στα δικαστήρια!

Η εκδίκαση της υπόθεσης αυτής ξεκίνησε χθες στα δικαστήρια της Λάρισας, όπου η ηθοποιός μετά την έξοδό της από το δικαστήριο ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στις κάμερες! Διαβάστε παρακάτω…

«Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη και στη θεία δίκη. Πιστεύω πολύ, αλλιώς δεν έχω άλλον λόγο να ζω. Πιστεύω στο δίκιο. Για αυτό ακολούθησα αυτόν τον δρόμο. Δεν ήταν το όνειρο της ζωής μου να καταλήξω έτσι. Αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Το χρωστάω και στον εαυτό μου και την οικογένειά μου και τους φίλους μου που μου στέκονται τόσο πολύ. Αλλά κυρίως στους γονείς μου. Τους διέλυσα. Θέλω να πιστεύω ότι το δίκιο θα επικρατήσει.

Ήταν πολύ επώδυνο για μένα. Γιατί είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έβγαινα να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Μίλησα πια το 2015 όταν τα δημοσιεύματα οργίαζαν», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: