«Ο γιος μου είναι δολοφονημένος». Συγκλονίζει η μάνα του Θανάση, που βρέθηκε νεκρός κάτω από γέφυρα

Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται το Σεπτέμβριο από τον θάνατο του 26χρονου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, αρχιτέκτονα από την Αυστραλία και κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός κάτω από το γεφύρι της Άλασσας στη Λεμεσό στις 29/9/2005, ενώ υπηρετούσε την 6μηνη στρατιωτική του θητεία στην Εθνική Φρουρά.

Η χαροκαμένη μάνα του αδικοχαμένου παιδιού, τόσα χρόνια περιμένει απαντήσεις για το πώς έφυγε από τη ζωή ο γιος της, αφού δεν πιστεύει το «σενάριο» της αυτοκτονίας που πολλοί πίστευαν, κατηγορώντας παράλληλα τους αρμόδιους φορείς ότι δεν της δίνουν απαντήσεις και αδιαφορούν.

Ο Θανάσης Νικολάου όπως καταγγέλλει η μητέρα του δεχόταν bullying, ενώ στο στόμα του είχε χώματα, στοιχεία που κάνουν την ίδια και την οικογένεια του 26χρονου τότε παιδιού, να θεωρεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το πρωί της Πέμπτης 14/6, βρέθηκε έξω από την Νομική Υπηρεσία, αφού όπως δήλωσε δεν μπορεί άλλο να κάνει υπομονή, με τις αγωγές που έχει καταχωρήσει στα δικαστήριο, να αναβάλλονται κάθε μήνα.

«Φτάνουν οι εμπαιγμοί, πόσα χρόνια να μας κοροϊδεύουν. Αν ήταν το παιδί τους θα τους άρεσε; Δεν αντέχουμε άλλο» ανέφερε ζητώντας δικαιοσύνη για το παιδί της το οποίος δολοφονήθηκε όπως υποστηρίζει.

ΠΗΓΗ mixanitouxronou