Αποκάλυψη βόμβα από Κατερίνα Γκαγκάκη: «Χώρισα εξαιτίας του Λάτσιου. Είχαμε…»

Αποκάλυψη βόμβα από Κατερίνα Γκαγκάκη: «Χώρισα εξαιτίας του Λάτσιου. Είχαμε…»

Ποιες οι προσωπικές αποκαλύψεις της Κατερίνας Γκαγκάκη;

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Κατερίνα Γκαγκάκη, παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και την εκπομπή Ooh! La La, στην οποία σχολίασε τις έντονες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει κάποτε και την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι την επηρέασαν σε προσωπικό επίπεδο.

Παρά το ανυπόστατο των φημών, η ίδια εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να είχε κάνει τότε κάτι με τον ισχυρό άνδρα της τηλεόρασης. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Θα έκανα κάτι με τον Λάτσιο τότε. Θα μου πεις, αφού θα έκανες τότε, γιατί δεν έκανες; Είναι πολύ γλυκός, πολύ εξωστρεφής όταν θέλει.

Δημιουργεί σχέσεις χημείας με τους ανθρώπους γύρω του όταν θέλει, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν σου έχει δώσει το δικαίωμα να θεωρήσεις ότι πήγε λίγο παρακάτω.

Νομίζω ότι είχα πολύ μεγάλο κόλλημα. Όταν υπήρξε μια περίοδος το 2010 που με κατηγόρησαν ακόμα και ως υπαίτια του διαζυγίου, μου δημιούργησε τόσο μεγάλο θέμα αυτό που χώρισα. Η σχέση μου θεώρησε ότι είμαι με τον Λάτσιο.

Έχω ένα θέμα με τα επαγγελματικά. Με τον Λάτσιο δεν είχα ποτέ σχέση προϊσταμένου – υφισταμένου, αλλά θεωρώ ότι όταν μπλέκει αυτό χάνεις το όριο.

Τώρα βλεπόμαστε πολύ σπάνια. Μιλάμε, αλλά βλεπόμαστε σπάνια. Αυτά έχουν περάσει»,