Θυμάστε το Θηρίο που έχασε 136 Κιλά; ΔΕΝ θα πιστέυετε που είναι και τι κάνει …

Θυμάστε το Θηρίο που έχασε 136 Κιλά; ΔΕΝ θα πιστέυετε που είναι και τι κάνει …

Η επέμβαση για να χάσει 136 κιλά και η γνωριμία με τη Γλυκερία του που κατέληξε σ’ έναν ευτυχισμένο γάμο.

Τον γνωρίσαμε ως «Θηρίο», με εξαιρετικό ταλέντο στο χιπ χοπ και βάρος 235 κιλά! Σήμερα, ο Κώστας Δρακούλας, όπως είναι το κανονικό όνομά του, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και στην πενταετία που είναι…

εξαφανισμένος εξελίχθηκε σε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία -με δικό του tattoo studio, αλλά και κλινική αφαίρεσης τατουάζ-, υπέροχο σύζυγο, αξιολάτρευτο μπαμπά, ο οποίος κάνει πλέον σπάνια κοσμικές εμφανίσεις, σύμφωνα με το αφιέρωμα που έκανε η Δήμητρα Δάρδα στην Espresso.

Ο 35χρονος σήμερα ράπερ είναι το μεγαλύτερο από τα τρία αγόρια της οικογένειάς του -o Βαγγέλης και ο Αγγελος οι άλλοι δύο, που ασχολούνται με το εμπόριο-, αλλά ο μοναδικός που είχε πάντα τρέλα με τη μουσική. Ξεκίνησε σε ηλικία 16 χρόνων από το Πέραμα και κατάφερε να φτάσει ψηλά, να γίνει γνωστός, να κάνει επιτυχίες, να βάλει στόχους και να κατακτήσει πολλούς απ’ αυτούς.

Η σχέση του με το χιπ χοπ ξεκίνησε στα εφηβικά χρόνια με το συγκρότημα Bαβυλώνα. Μεγαλωμένος σε γειτονιές φτωχικές, ο νεαρός τραγουδιστής ήταν αγόρι ζόρικο. Τότε έγραψε το πρώτο του κομμάτι, βασισμένο στον στίχο του Διονύση Σαββόπουλου «Είμαι δεκαεξάρης, σας γ@@ώ τα λύκεια».

Τα πρώτα δύσκολα χρόνια που ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι κοιμόταν για ένα διάστημα στο ίδιο κρεβάτι με τον στενό φίλο του Κωνσταντίνο Αργυρό, λόγω οικονομικής στενότητας, μια εποχή που εμφανίζονταν και οι δύο σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη!