Θυμάστε την «κοντή» από το Παρα Πέντε; Θα τα χάσετε μόλις δείτε τι γυναικάρα είναι σήμερα! Άλλος άνθρωπος

Θυμάστε την «κοντή» από το Παρα Πέντε; Θα τα χάσετε μόλις δείτε τι γυναικάρα είναι σήμερα! Άλλος άνθρωπος

Ήταν από τους πιο… παράξενους ρόλους στην αγαπημένη σειρά «Παρά Πέντε» που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές πριν από μια δεκαετία!

Ο ρόλος της «κοντής» πήρε ιδιαίτερη σημασία μέσα από τις ατάκες της Θεοπούλας και πρόκειται για έναν ρόλο, ο οποίος αγαπήθηκε όσο λίγοι, λόγω του… μπόλινγκ που δεχόταν από την πεθερά της!

Τον ρόλο της «κοντής» έπαιξε η πανέμορφη και άκρως γοητευτική ηθοποιός, Κατερίνα Θεοχάρη! Τι δεν σας… γέμιζε το μάτι; Για ρίξτε μια ματιά για το πως είναι σήμερα η γοητευτική ηθοποιός και θα συμφωνήσετε απόλυτα!

Θυμάστε τον Ορέστη, γιο του Πάνου Μιχαλόπουλου από το «Νταντά για όλες τις δουλειές; Δείτε πως είναι σήμερα! (photo)

Από τους ρόλους που είχαμε λατρέψει σε σειρές στην ελληνική τηλεόραση!

Ο λόγος για τον Ορέστη Παπαπαύλου στην σειρά «Νταντά για όλες τις δουλειές» που προβαλλόταν μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 το 1998, δηλαδή 19 χρόνια πριν!

Η σειρά προβάλλονταν κάθε Παρασκευή από τον ΑΝΤ1. Το σενάριο έγραφε η Ρένα Ρίγγα, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ερρίκος Ανδρέου. Η σειρά αποτελούνταν από 35 επεισόδια, με μέσο όρο διάρκειας 30 λεπτά.

Τα γυρίσματα των επεισοδίων πραγματοποιήθηκαν στα ΚΑΠΑ STUDIOS, ενώ η εταιρεία παραγωγής ήταν η TV Έψιλον. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου 1998 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία και γι’ αυτό ο ΑΝΤ1 την πρόβαλλε πολλές φορές σε επανάληψη.

Τον ρόλο του μικρού Ορέστη έπαιζε ο Πάνος Σαπουνάκης, ο οποίος μεγάλωσε και είναι πλέον ολόκληρος άνδρας! Δείτε πως είναι σήμερα:

Πηγή