Νεκρος Βρεθηκε Ο …..Κανεις Δεν Μπορει Να Το Πιστεψει …Καλο Παραδεισο…

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση.

Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν .Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν .

Σοκ!Νεκρός ο Γιώργος Στεργιόπουλος!
Μια οικογένεια ήδη θρηνεί καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (22/04) ο 32χρονος Γιώργος Στεργιόπουλος εντοπίστηκε νεκρός!

Το νέο Silver Alert που εκδόθηκε, δυστυχώς έφερνε άσχημα νέα καθώς ο 32χρονος Γιώργος Στεργιόπουλος ο οποίος αγνοείτο από την Παρασκευή (20/04) στον Άγιο Στέφανο Αττικής, εντοπίστηκε νεκρός μετά από αξιοποίηση σοβαρών μαρτυρίων και έρευνες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας, αλλά βέβαια αυτό θα φανεί από τη νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί.

Η οικογένεια του εξαρχής έκανε έκκληση και μέσα από τα social media σε όσους γνωρίζουν κάτι για τον Γιώργο να επικοινωνήσουν με τις Αρχές. Δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα.

Η ανακοίνωση του Silver Alert

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Γεώργιο Στεργιόπουλο. Η ομάδα μας και σήμερα με την πολύτιμη αρωγή των δύο Drones του Αλέξη Αλεξίου της flygreecedrone, της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) και

εθελοντών κατά την διάρκεια των σημερινών ερευνών, αξιοποιώντας και κάποιες σοβαρές μαρτυρίες που είχε λάβει η υπηρεσία Silver Alert στο τηλέφωνο 1065, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα της σορού το άτυχου Γεώργιου Στεργιόπουλου.

Αυτή την στιγμή η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή, πλησιάζει το σημείο που βρέθηκε η σορός, ενώ τα Drones υπερίπτανται».