Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον Ντάνο: “Ήρθε η ώρα να…

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον Ντάνο: “Ήρθε η ώρα να…

Με αφορμή τον διπλό ρόλο που θα αναλάβει στο αυριανό Dancing with the Stars, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για τη σχέση της με τα παιδιά της, ενώ ρωτήθηκε ξανά για όλα όσα ακούγονται και γράφονται για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Το θέμα με τον Ντάνο το έχουμε εξαντλήσει. Το έχουμε συζητήσει πολύ και πολλές φορές και λέμε τα ίδια και τα ίδια. Το καταλαβαίνω από τη μία. Από την άλλη, ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να μιλάμε γι’ αυτό το θέμα» είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θυμώνω γιατί είμαι πολλά χρόνια στον χώρο και ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα. Είμαι πάντα διαθέσιμη να απαντήσω σε ερωτήσεις ακόμη κι αν είναι οι ίδιες κάθε φορά.

Δεν θα σου πω ποτέ “μη με ρωτήσεις πια γι’ αυτό”. Αν συνεχίζουν να με ρωτάνε γι’ αυτό το θέμα, θα απαντάω, όπως απαντάω και σε σένα καλή ώρα και σε όποιον άλλο μπορεί να με ρωτήσει».

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις της Ντορέττας, αλλά και τα σχόλια από τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της.

fthis.gr