Αυτοκτόνησε παρουσιαστής: “Σιγουρέψου ότι στην κηδεία μου θα είναι όλοι εκεί!”

Αυτοκτόνησε παρουσιαστής: “Σιγουρέψου ότι στην κηδεία μου θα είναι όλοι εκεί!”

Η αστυνομία ερευνά σήμερα τον ανεξήγητο θάνατο του πασίγνωστου τηλεπαρουσιαστή, Dale Winton, σε ηλικία 62 χρονών, στο σπίτι του στο Λονδίνο. Ο καλύτερος του φίλος αποκάλυψε ότι “δεν άντεχε άλλο την ζωή” και σιχαινόταν το ότι μεγάλωνε.

Ο στάρ βρέθηκε χθες το απόγευμα και η Αστυνομία της Σκωτίας διέταξε εξέταση ιατροδικαστή μετά τον ξαφνικό του θάνατο, αλλά οι ντεντέκτιβ δεν τον θεωρούν ύποπτο!

Ο Winton, που αντιμετώπισε κατάθλιψη και είχε έναν μυστικό αγώνα υγείας, που τον κράτησε μακριά από τις κάμερες για τέσσερα χρόνια, μετακόμισε από το διαμέρισμά του στο Regents Park, σε άλλο πολυτελές διαμέρισμα στο βόριο Λονδίνο, πριν τρεις εβδομάδες.

Ο 50χρονος φίλος του, Steven Allen, είπε σήμερα: “Δεν του άρεσε που γερνούσε, το σιχαινόταν. Συνήθιζε να μου λέει “Δεν αντέχω άλλο”. Νιώθω χαρούμενος για εκείνον, που αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε ένα μέρος, όπου θα παραμείνει για πάντα νέος.

Ο Άλλεν αποκάλυψε επίσης ότι ο Dale είχε δώσει σημάδια ότι ήθελε να αυτοκτονήσει εξαιτίας των προβλημάτων υγείας του, τα συναισθητικά του προβλήματα και τις ανασφάλειες του και ρωτούσε συνεχόμενα: “Πιστεύεις ότι δεν θα εμφανιστεί κανείς στην κηδεία! Σε παρακαλώ σιγουρέψου ότι θα είναι όλοι εκεί”.

Πηγή φωτογραφιών: DailyMail.uk.com