Ο Ηλικιωμένος Άντρας τα έκανε πάνω μέσα στο Σούπερ Μάρκετ. Προσέξτε τώρα την Αντίδραση της Γυναίκας που έτυχε να Περνάει από δίπλα του!

Ο Ηλικιωμένος Άντρας τα έκανε πάνω μέσα στο Σούπερ Μάρκετ. Προσέξτε τώρα την Αντίδραση της Γυναίκας που έτυχε να Περνάει από δίπλα του!

Μερικές φορές, η ευκαιρία για μια πράξη καλοσύνης, μπορεί να έρθει απρόοπτα.
Για μια γυναίκα, η μέρα της ξεκίνησε όπως οι άλλες. Ήταν μια τυπική έξοδος σε ένα κατάστημα σούπερ μάρκετ, ή έτσι τουλάχιστον πίστευε η Lisa Lemming, όταν με την άκρη του ματιού της είδε ένα ηλικιωμένο άντρα, που φαινόταν να νιώθει μεγάλη δυσφορία.

Η Lisa είχε δει τον άντρα ενώ ψώνιζε λαχανικά στο τοπικό σούπερ μάρκετ, κάνοντας οπτική επαφή και χαμογελώντας. Αλλά καθώς πλησίασε, κατάλαβε ότι κάτι δε πάει καλά.

Αναγνωρίζοντας την καλοσύνη στη Lisa, ο άντρας της εκμυστηριεύτηκε ότι χρειαζόταν βοήθεια. Στη ανάρτηση που δημοσίευσε στο Facebook, η Lisa γράφει ότι ο άντρας φαινόταν αναστατωμένος και δεν ήθελε κανείς άλλος να παρατηρήσει όσα συνέβησαν.

«Καθώς περνούσα από δίπλα του, έδειχνε ότι χρειαζόταν κάτι. Πήγα πίσω και τον ρώτησα αν χρειάζεται βοήθεια. Τα μάτια του δάκρυσαν και μου είπε: ‘Έχω καρκίνο του παχέος εντέρου και είχα ένα πολύ άσχημο ατύχημα. Αν κουνηθώ, θα το μάθουν όλοι…Τι να κάνω; Το βλέμμα του με τη χαμένη του αξιοπρέπεια, μου δημιουργήθηκε ένας κόμπος στο λαιμό.»

Η Lisa έδρασε αμέσως, και ειδοποίησε διακριτικά τους υπαλλήλους του καταστήματος. Εκείνοι του έδωσαν προμήθειες και τον οδήγησαν στις τουαλέτες του προσωπικού. Σύντομα του έφεραν καθαρά ρούχα και ο άντρας ξέσπασε σε δάκρυα.

«Έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη. Είπε ότι έπρεπε να βιαστεί, καθώς η γυναίκα του ήταν μόνη στο σπίτι. Όταν πήγε στο ταμείο, βρήκε όλα τα ψώνια του σε σακούλες και πληρωμένα. Συγκινήθηκε ακόμα περισσότερο.»

«Είπε ότι πολέμησε στο πόλεμο του Βιετνάμ και της Κορέας και αγαπούσε τη πατρίδα του, αλλά πίστευε ότι μέχρι σήμερα η πατρίδα του τον είχε ξεχάσει. Κλάψαμε μαζί και μοιράστηκα μαζί του τις δυσκολίες και τους φόβους μου…

Μου έδωσε σοφές συμβουλές και μου έδωσε κουράγιο λέγοντας ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπότητα.»

πηγή : fanpage.gr