Νταήδες κορόιδευαν τον Σύντροφό της για τα Κιλά του, αλλά η Απάντησή της ήταν Αποστομωτική!

Νταήδες κορόιδευαν τον Σύντροφό της για τα Κιλά του, αλλά η Απάντησή της ήταν Αποστομωτική!

Το διαδίκτυο μπορεί να είναι το απόλυτο εργαλείο bullying, καθώς χιλιάδες άνθρωποι είναι σε θέση να σας επικρίνουν σε κάθε δεδομένη στιγμή. Όταν η Ashley Stevens δημοσίευσε μια αστεία εικόνα από έναν γάμο, όπου ποζάρει με το μπουκέτο λουλουδιών που έπιασε και την απάντηση του συντρόφου της, το έμαθε από πρώτο χέρι.

Ήταν μία αθώα αστεία εικόνα, παρόλα αυτά, όταν την δημοσίευσε στο Reddit, πολλοί νταήδες του κυβερνοχώρου αποφαάσισαν να κοροϊδέψουν τον Christopher για το βάρος του.

Η απάντησή της; Επική!

Λοιπόν επιτρέψτε μου να σας πω ότι έχω κερδίσει το τζακ ποτ με τον Christopher. Μπορεί να μην έχει κοιλιακούς «φέτες» όπως τα περισσότερα κοpίτσια θέλουν σε έναν άντρα, αλλά πραγματικά, γιατί κάτι τέτοιο πρέπει να έχει σημασία όταν προσπαθείς να βρεις κάποιον που θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του;

Είναι τόσο καλός και υπομονετικός. Πάντα μου δείχνει πως μ’ αγαπάει με μικρά, όμορφα πράγματα. Είναι ο καλύτερος μου φίλος. Τον αγαπώ για το ποιος είναι και με αγαπά γι’ αυτό που είμαι. Η κατανόηση, η αγάπη και το γέλιο, είναι τόσο σπάνια να βρεθούν στις μέρες μας!!

Από τότε που ήμουν μικρή (όπως και πολλά άλλα κοpιτσάκια) ονειρευόμουν πως θα ήταν ο άντρας που θα περνούσα το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του. Μόλις έδωσα τη ζωή μου στο Χριστό και είδα παραδείγματα από ευσεβείς γάμους και σχέσεις, ήξερα ότι αυτό ήθελα.

Ο Θεός είδε τις επιθυμίες της καρδιάς μου και μου έδωσε τον Christopher. Με φέρνει πιο κοντά στο Θεό μέσω της προσευχής και της αγάπης του. Ξέρω ότι ο Θεός θα μας «χρησιμοποιήσει» για μεγάλα πράγματα, γιατί κάνουμε πολύ καλή ομάδα!

Εσείς τι έχετε να πείτε για την απάντησή της;

kokkinatos.com