Έχασε τον Άντρα της, λίγο μετά που Έμεινε Έγκυος. ΑΥΤΟ που της είπε ο Γιατρός μετά την Κηδεία, την Έκανε να Ελπίζει Ξανά!

Έχασε τον Άντρα της, λίγο μετά που Έμεινε Έγκυος. ΑΥΤΟ που της είπε ο Γιατρός μετά την Κηδεία, την Έκανε να Ελπίζει Ξανά!

Το να γνωρίσεις το άλλο σου μισό είναι μία πολύ έντονη εμπειρία. Αφού το βρεις, όλη σου η ζωή αλλάζει. Είναι αυτή η στιγμή που κάνει την αγάπη τόσο δυνατή. Η Courtney Hill, βρήκε το άλλο της μισό σε μία χιονοθύελλα το 2011.

Αμέσως ταίριαξαν και έγιναν αχώριστοι. Παντρεύτηκαν μετά από λίγο αλλά θα ανακάλυπταν σύντομα πως το ειδύλλιο τους ήταν όντως πολύ καλό για να είναι αληθινό. Δεν γινόταν να είναι πιο χαρούμενοι ο ένας με τον άλλον.

Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να μεγαλώσει την οικογένειά τους. Έκαναν μία κόρη και την ονόμασαν Reagan. Ένιωθαν πως είχαν βρει την απόλυτη αγάπη και έτσι αποφάσισαν να προσπαθήσουν για ένα ακόμα παιδί.

Αλλά πριν προλάβει να γίνει, ο κόσμος της Courtney θα άλλαζε για πάντα. Στις 2 Φεβρουαρίου 2016, ο Brian πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ήξερε πως έπρεπε να συνεχίσει τη ζωή της όμως παρά την τραγική αυτή απώλεια.

Αλλά ξαφνικά κατά τη διάρκεια της κηδείας του, άρχισε να νιώθει άρρωστη και πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν πολύ στεναχωρημένη από την απώλεια του άντρας της, αλλά αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Έκανε ένα τεστ εγκυμοσύνης για να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση.

Και όντως ήταν έγκυος!

Καθώς περνούσε ο καιρός άρχισε να νιώθει χειρότερα και πιο αδύναμη, έτσι πήγε στον γιατρό γιατί δεν ήθελε να χάσει και το νέο της μωρό. Αυτό που δεν περίμενε να ακούσει όμως είναι πως όχι το μωρό της είναι καλά, αλλά είναι και έγκυος σε τρίδυμα!

Δεν πίστευε στα νέα και ανυπομονούσε να φέρει αυτούς τους 3 αγγέλους στη ζωή, που θα της θύμιζαν τον άντρα της, Brian.

Μία πολύ όμορφη και συγκινητική ιστορία!

Credit: awm.com