Βρέφος έχασε τη ζωή του μόλις το έβαλαν στο καθισματάκι του αυτοκινήτου. Γονείς ανοίξτε τα Μάτια σας!

Βρέφος έχασε τη ζωή του μόλις το έβαλαν στο καθισματάκι του αυτοκινήτου. Γονείς ανοίξτε τα Μάτια σας!

Ο Derek και η Ali Dodd πήγαν με το αμάξι τους τον γιο τους στον παιδικό σταθμό, τον άφησαν και όλα ήταν όπως συνήθως. Αυτό που δεν συνειδητοποίησαν όμως, ήταν ότι ένα απρόσεκτο λάθος θα κατέληγε να προκαλέσει ανεπανόρθωτο κακό στην οικογένειά τους, για πάντα…

Στον παιδικό σταθμό, μία από τις εργαζόμενες αποφάσισε να βάλει τον Shepard για τον προβλεπόμενο υπνάκο του. Αλλά αντί να τον βάλει σε μια κούνια, τον τοποθέτησε στο παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου των γονιών του. Δύο ώρες αργότερα ο Shepherd είχε γίνει μπλε, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, αλλά ήταν πολύ αργά.

Όταν αφήνουμε ένα μωρό στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, μπορεί πραγματικά να πάθει ασφυξία όταν δεν είναι σωστά δεμένο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Sheppard απεβίωσε. «Θέση ασφυξίας» είναι ο επίσημος όρος…

Τον φίλησα στο μέτωπο καθώς τον έπερναν μέσα. Ήταν κρύος…

Την ίδια ημέρα ο Shepard απεβίωσε, αφήνοντας τους γονείς του συντρίμμια…

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η θέση ασφυξίας είναι πραγματική και πόσα πολλά μωρά έχουν υποκύψει σε αυτή την τραγωδία.

Η έκθεση από τον παιδικό σταθμό δεν αναφέρει πουθενά το θάνατο του γιου τους!

Αυτό που γράφουν για το περιστατικό μας είναι σοκαριστικό. Έγραψαν απλά ότι επέτρεψαν σε ένα μωρό να κοιμηθεί σε ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Δεν λέει τίποτα για τον θάνατό του. Οι γονείς, δεν θα γνωρίζουν καν ότι πέθανε υπό την φροντίδα τους.

Όπως αποδεικνύεται, μια πρόσφατη ενημέρωση είχε εκδοθεί στον παιδικό σταθμό και το προσωπικό είχε ενημερωθεί για τους κινδύνους σχετικά με την τοποθέτηση παιδιών σε καθίσματα αυτοκινήτων για να κοιμηθούν!

Ελέγξτε την παρακάτω εικόνα. Όταν βλέπετε το μωρό κάθεται πολύ άβολα – σχεδόν διπλωμένο στα δύο – στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, πράγμα που σημαίνει ότι ο αεραγωγός μπορεί εύκολα να μπλοκαριστεί και δεν μπορεί να φτάσει αρκετό οξυγόνο στους πνεύμονες του μωρού.

Το βαρύ κεφάλι ενός νεογέννητου δεν μπορεί να υποστηρίξει τον λαιμό του κι έτσι η ροή του αέρα περιορίζεται και ακολουθεί ασφυξία.

Δείτε το παρακάτω σημαντικό βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Credits: Yixes!