Είδηση Της Τελευταίας Στιγμής….Δεν Τα Καταφερε Τελικα…..Εφυγε Απο Την Ζωη Ο ……Καλο Ταξιδι…..

Είδηση Της Τελευταίας Στιγμής….Δεν Τα Καταφερε Τελικα…..Εφυγε Απο Την Ζωη Ο ……Καλο Ταξιδι…..

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση.

Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Πέθανε ο Π. Αλιβιζάτος

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Πέτρος Αλιβιζάτος, πρώην υπουργός Τουρισμού και πρώην βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Ο Π. Αλιβιζάτος έδωσε τους τελευταίους μήνες με σθένος και αξιοπρέπεια τη δική του μάχη για τη ζωή του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Όπως γράφει το KefaloniaPress.gr , η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στην Αθήνα και η ταφή στην Κεφαλονιά, σύμφωνα με τις επιθυμίες του.

Ο Πέτρος-Παύλος Αλιβιζάτος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1942. Aπόφοιτος του Κολλέγιου Αθηνών (1961) και της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1966).

Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του ως έφεδρος αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό (1966-1969) και με το πέρας αυτών, παρακολούθησε εντατικά Σεμινάρια Κλωστοϋφαντουργίας στην Αγγλία και Γερμανία (1970). Την ίδια χρονιά, ανέλαβε τη διεύθυνση της οικογενειακής επιχείρησης και υπηρέτησε σε αυτή τη θέση έως το 2004.

Το 2002 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου και έπειτα από δύο χρόνια εκλέχθηκε βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης (2004-2007). Ενδιάμεσα αναλαμβάνει πρόεδρος της Εταιρείας Διαχείρισης Τουριστικών Ακινήτων ΕΤΑ (2007-2010). Την περίοδο 2011-2012 διατέλεσε υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού. Πηγή: .parapolitika.gr