Είχε μια Φυσιολογική Εγκυμοσύνη και Γέννησε ένα Υγιέστατο Κοριτσάκι. Δυστυχώς, 72 ώρες αργότερα συνέβη ΚΑΤΙ Τραγικό…

Είχε μια Φυσιολογική Εγκυμοσύνη και Γέννησε ένα Υγιέστατο Κοριτσάκι. Δυστυχώς, 72 ώρες αργότερα συνέβη ΚΑΤΙ Τραγικό…

Οι περισσότερες έγκυες μητέρες το μόνο που θέλουν είναι να είναι καλά το παιδί τους μετά τη γέννα. Αλλά για όλους τους άλλους, ειδικά για τον πατέρα, η υγεία και της μητέρας και του παιδιού είναι εξίσου σημαντικές. Η ζωή όλων είναι πολύτιμη.

Η εγκυμοσύνη της Holly Gerlach ήταν φυσιολογική. Μπαίνοντας στον ένατο μήνα, μητέρα και παιδί ήταν υγιείς, μέχρι και τη γέννα της πανέμορφης κόρης της, Casey.

Η Holly Gerlach γέννησε το πρώτο της παιδί στην ηλικία των 26. Ήταν μια πολύ χαρούμενη περίοδος.

Όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, η Holly βρισκόταν στον έβδομο ουρανό με την κόρη της στο σπίτι.

Ωστόσο, την περίοδο που έπρεπε να γιορτάζει με την οικογένειά της και να περνά πολύτιμες στιγμές με το μωρό της, μια τραγωδία χτύπησε την οικογένεια.

Μόλις 72 ώρες μετά τη γέννα, η Holly παρατήρησε έναν πόνο στον λαιμό και αδυναμία στα πόδια. «Καθόμασταν στον καναπέ και βιντεοσκοπούσαμε την Casey, η οποία είχε μόλις αρχίζει να στηρίζει μόνη της το κεφάλι της», γράφει η Holly στο βιβλίο της, “Happily Ever After”.

«Θυμάμαι τότε ότι παρατήρησα ότι μία από τις άκρες των δαχτύλων μου ήταν λίγο μουδιασμένη και νόμιζα ότι είχα καεί κάπου πιο πριν και δεν το είχα προσέξει. Αργότερα άρχισα να αισθάνομαι πολύ κουρασμένη και αδύναμη και νόμιζα ότι είχα κολλήσει γρίπη πάλι. Αλλά πολύ γρήγορα η κούραση μου έγινε χειρότερη.»

Δυστυχώς λίγες μέρες μετά η Holly δεν μπορούσε να περπατήσει καθόλου, και μετά από 3 εβδομάδες διαγνώστηκε με ένα σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα που ονομάζεται σύνδρομο Guillain-Barre.

Η νεαρή μητέρα παρέλυσε εντελώς και δεν μπορούσε να αναπνεύσει μόνη της.

Με το νεογέννητο ακόμα στο σπίτι, η Holly μπήκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου πέρασε δυόμισι μήνες αναπνέοντας με την βοήθεια αναπνευστήρα και τρεφόμενη μέσω σωλήνα.

Ακόμα και όταν τα πράγματα ήταν στο απροχώρητο, η Holly δεν το έβαλε κάτω. Τελικά, συνήλθε πλήρως και εξέπληξε ακόμη και τους γιατρούς της.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται η διαδικασία ανάρρωσης της Holly. Δείτε την να μαθαίνει ξανά να αναπνέει και να περπατά – ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει πώς είναι να γίνεσαι μητέρα για πρώτη φορά.

Το βίντεο είναι πολύ συγκινητικό στην αρχή, αλλά περιμένετε να δείτε την ανάρρωση της στο τέλος!

Μπορεί να είναι δύσκολο για τον άντρα της να ακούει «Πονάω τόσο πολύ», αλλά πιστέψτε με, υπάρχει χαρούμενο τέλος.

Από το να μάθει πώς να αναπνέει και να περπατάει ξανά, μέχρι τα πρώτα της βήματα έξω από το νοσοκομείο – πάρτε χαρτομάντιλα

Το βίντεο δείχνει το απίστευτο και συγκινητικό της ταξίδι.

Αυτή η ιστορία μας δείχνει ότι όταν χαλάει το αυτοκίνητο ή το iPhone μας, δεν πειράζει.

Αυτοί που βρίσκονται γύρω μας είναι πιο σημαντικοί από όλα.

Πώς σας φάνηκε η ιστορία της;