Έφυγε απο την ζωή ξαφνικά Ελληνας ηθοποιός…

Έφυγε απο την ζωή ξαφνικά Ελληνας ηθοποιός…

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

ΘΛΙΨΗ – Έφυγε απο την ζωή ξαφνικά Ελληνας ηθοποιός…

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.
Έφυγε απο την ζωή ο ηθοποιός του Θεάτρου και Κινηματογράφου σε ηλικία 76 ετών

Κώστας Μπακάλης

Καλό παράδεισο να έχει…

Κώστας Μπακάλης
Γεννήθηκε το 1942 στα Ιωάννινα.
Φιλμογραφία

Χαϊδάρι Ωρα 3:30 αποδράσατε (1967)
Έμπαινε Κίτσο (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Γοργοπόταμος (1968)

Αγάπησα έναν προδότη (1969)
Γράμμος (1971)[Λοχίας]

1922 (1978)
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Τα διαμάντια δε λεν ψέματα (1980)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)

Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)
Ο παρθενοκυνηγός (1980)

Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
Πάμε για… καφέ;! (1981)

Η ερωμένη (1981) [ερευνητής της αστυνομίας]
Η νονά (1981)
Το αίμα των αγαλμάτων (1981)
Το μεγάλο ρουθούνι (1981)

Τροχονόμος… Βαρβάρα (1981)
Βασικά… καλησπέρα σας / Οι ραδιοπειρατές (1982)
Εγώ… και το πουλί μου (1982)

Το παιδί του σωλήνα (1982)
Καμικάζι τσαντάκιας (1982)
Γρανίτα από μελάνι (1983)

Ο άνθρωπος που το`παιζε πολύ (1983)
Η κόντρα (1983)
Σιδηρά κυρία (1983)
Το ψώνιο (1983)

Λούφα και παραλλαγή (1984) [ανθυπασπιστής]
Παπα-turbo (μας πήραν και τα… ράσα!) (1984) [Φώτης]
Η σκιάχτρα (1985) [(πρόεδρος)]
Ο δυναστείας (1985)

Αγόρια στην πορνεία (1985)
Άγιος Παντελεήμων (1985)
Μια γυναικάρα στα μπουζούκια (1985)

Μια παπαδιά στα μπουζούκια νο2 (1985) [μεθυσμένος]
Αγάπησα έναν Πόντιο (1986)
Ο Ρόκυ (1986)

Μερικοί το προτιμούν ηλεκτρονικό (1986)
Αγία Βαρβάρα (1986)
Κορίτσια στο βούρκο (1986)
Οι «Πόντιοι» (1986)

Αγιοι Κυπριανός και Ιουστίνη (1987)
Για μια χούφτα… τούβλα (1987)
Λόρδαν ο βάρβαρος (1987)
Μπουλντόζας κι ερωτιάρης (1987) [Αργύρης]
Ο Σαλονικιός (1987)

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε… αλλά ο Ψάλτης μένει (1987) [αστυνόμος]
Ραδιοπειρατή αγάπη μου (1987) [Σπορίδης]
Ο Τσιτσιολίνος (1987)
Τα ντερέκια (1987) [ιδιοκτήτης ταβέρνας]

Made in Greece (1988)
Ο μικρός μεγάλος Νίντζα (1988)
Αλεξιπτωτιστής για… κλάματα (1988) [υποδιοικητής Ανέστης]
Έρωτας στη σκιά του φόβου (1988) [αστυνόμος]

Τσιμπήστε μας κι αφήστε μας (1988)
Κατίνα και το σόι της (1988) [Μήτσος Μαϊμπούλογλου]

Απαγωγή στα τυφλά (1989) [αστυνόμος]
Η μάνα της φόνισσας (1989) [Μιχάλης]
Ο παραχαράκτης (1989) [Φώτης]

Ο τελευταίος τίμιος Ρωμηός (1989)
Ο δραπέτης (1991) [Βασίλαρος]
Τα παιδιά του ονείρου (1993)