Αν δεν τρώτε αυγά απο τώρα θα ξεκινήσετε! Διαβάστε αμέσως το λόγο!

Αν δεν τρώτε αυγά απο τώρα θα ξεκινήσετε! Διαβάστε αμέσως το λόγο!

Υπάρχει ένας λόγος που το αποκαλούν το απίστευτο, βρώσιμο αυγό.

Αυτό το φαγητό δύναμης είναι μια υγιεινή επιλογή πρωτεΐνης που είναι αρκετά ευπροσάρμοστo για να απολαύσετε στο πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα, το δείπνο ή ως ένα υγιεινό σνακ.

1. Τα αυγά σας δίνουν μια ώθηση στην ενέργεια: Ένα ολόκληρο αυγό περιέχει 6 γραμμάρια πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας και μόνο 70 θερμίδες. Συνδυάστε δύο αυγά με μισό φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης για ένα γεύμα χαμηλών θερμίδων που γεμίζει και ισορροπεί.

2. Τα αυγά βελτιώνουν τη λειτουργία του ήπατος: Κάθε αυγό περιέχει μια υγιή δόση χολίνης. Η χολίνη, ένα μακροθρεπτικό, βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού σας, μεταφέρει βιταμίνες και μέταλλα και βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος.

3. Η χοληστερόλη στα αυγά δεν επηρεάζει τη χοληστερίνη του αίματος όπως νομίζετε ότι κάνει: Θυμηθείτε ότι φήμες ότι δεν πρέπει να τρώτε ολόκληρα αυγά επειδή είναι πολύ λιπαρά; Είναι ψευδές (για τους περισσότερους ανθρώπους).

4. Τα αυγά αυξάνουν την HDL (καλή χοληστερόλη)
Οι λιποπρωτεΐνες υψηλής πυκνότητας (HDL) μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικού επεισοδίου.

Συνήθως αναφέρονται ως υγιείς χοληστερόλες, μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο των HDL στο σώμα σας καταναλώνοντας τακτικά αυγά.

5. Τα αυγά μπορούν να βοηθήσουν τα μάτια: Εκτός από την πρωτεΐνη, τα αυγά περιέχουν υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών της λουτεΐνης και της ζεαξανθίνης.

Μελέτες έχουν δείξει ότι αυτά τα θρεπτικά συστατικά συμβάλλουν στη δημιουργία του αμφιβληστροειδούς σας και στη μείωση του κινδύνου καταρράκτη και εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας.

6. Τα αυγά μπορούν να σας βοηθήσουν να τρώτε λιγότερα: Η κατανάλωση αυγών για πρωινό μπορεί να σας βοηθήσει να τρώτε λιγότερο καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

7. Τα αυγά είναι χωρίς γλουτένη και χωρίς υδατάνθρακες: Αν δεν μπορείτε να έχετε γλουτένη ή είστε σε ειδική διατροφή για διαβήτη, τα αυγά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε την πρωτεΐνη σας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι τα αυγά μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο καρδιακής νόσου σε άτομα με διαβήτη τύπου 2

8. Τα αυγά προστατεύουν τα οστά σας: Τα αυγά έχουν περισσότερη βιταμίνη D από ποτέ και αυτό μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του σώματός σας από την οστεοπόρωση.

9. Τα αυγά μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο καρκίνου: Η χολίνη, το ίδιο μακροθρεπτικό συστατικό που βοηθά τη λειτουργία του ήπατος, μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού στις γυναίκες, σύμφωνα με την Γυναίκα.

(Σημείωση: Θα βρείτε τη χολίνη στον κρόκο του αυγού, όχι τα λευκά, οπότε μην αποφύγετε να αποφεύγετε τα ωάρια!)

10. Φάτε τα αυγά για τους καλύτερους μύες:

Οι πρωτεΐνες που αναρροφούν την πρωτεΐνη ανακινδυνεύουν σαν να πηγαίνει έξω από το στυλ επειδή γνωρίζουν ότι η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την ταχύτερη αποκατάσταση των μυών.

Nosh σε μερικά αυγά μετά από μια προπόνηση για να κάνετε την οικοδόμηση μυών ευκολότερη στο σώμα σας.

11. Τα αυγά είναι φιλικά για την εγκυμοσύνη: Εάν η μυρωδιά και η υφή των αυγών δεν σας κάνουν να γευτείτε,

ενώ μεταφέρετε λίγο, διατηρήστε (παστεριωμένα και πλήρως μαγειρεμένα) αυγά ένα μέρος της διατροφής σας. Δύο ολόκληρα αυγά περιέχουν 250 χιλιοστόγραμμα χολίνης.

Οι γιατροί συστήνουν ότι οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες καταναλώνουν μεταξύ 450 και 550 χιλιοστογραμμάρια την ημέρα. Η χολίνη βοηθά στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και βοηθά στην πρόληψη των γενετικών ανωμαλιών

12. Υγιή μαλλιά, υγιές δέρμα: Τα αυγά περιέχουν βιταμίνη Β-σύμπλοκου που ονομάζεται βιοτίνη.

Αυτή η βιταμίνη βοηθά το σώμα σας να μεταβολίζει τα λίπη και τους υδατάνθρακες για την ενέργεια. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η βιοτίνη μπορεί να βελτιώσει τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα σας!

13. Τα καστανά αυγά και τα λευκά αυγά είναι βασικά τα ίδια: Ως τελική σημείωση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν πρέπει να πάρετε καστανά αυγά ή λευκά αυγά. Σοβαρά.

Τα καστανά αυγά προέρχονται από μεγαλύτερα κοτόπουλα με κόκκινα αυτιά και λευκά αυγά προέρχονται από μικρότερα κοτόπουλα με λευκά αυτιά … αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά,

Γνωρίζετε έναν φίλο που χρειάζεται να φάει περισσότερα αυγά; Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία μαζί τους στο Facebook.