75χρονος Εκατομμυριούχος πεθαίνει και οι Συγγενείς του Ανοίγουν τη Διαθήκη. Μόλις είδαν σε ΠΟΙΟΝ άφησε τη Περιουσία του, Πάγωσαν!

75χρονος Εκατομμυριούχος πεθαίνει και οι Συγγενείς του Ανοίγουν τη Διαθήκη. Μόλις είδαν σε ΠΟΙΟΝ άφησε τη Περιουσία του, Πάγωσαν!

Η καλή πράξη ενός ανθρώπου μπορεί να ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής του. Όταν ο Daniel Sharp καθάρισε τις υδρορροές του Ronald Butcher δωρεάν, οι δυο τους έγιναν καλοί φίλοι.

Στη συνέχεια, το Μάρτιο του 2013, ο Ronald πέθανε στην ηλικία των 75. Αντί να αφήνει την περιουσία του, η οποία ήταν πάνω από 1.000.000 δολάρια, στην οικογένειά του, την έδωσε στον Sharp.

Ο Ronald άλλαξε τη διαθήκη του δύο μήνες πριν πεθάνει και η οικογένειά του αμφισβητεί τους νέους κληρονόμους.

Ο Sharp είπε ότι έμεινε έκπληκτος που είχε συμπεριληφθεί στη διαθήκη και είπε δεν είχε ανάμειξη με την ξαφνική αλλαγή της.

Ο Joyce Gilkerson, ξάδελφος του αποθανόντος, η Evelyn Hutchins και ο αδελφός της, Peter, ρώτησαν τον δικαστής Lesley Anderson, αν μπορούσαν να επαναφέρουν μια παλαιότερη έκδοση της διαθήκης που οι ίδιοι αναφέρονται ως οι κληρονόμοι .

Ο δικηγόρος του Sharp και η δικηγόρος των Hutchins αντιδίκησαν στο δικαστήριο μέχρι τελευταίας πτώσης. Η κάθε πλευρά έλεγε τα δικά της, χωρίς να συγκλίνουν οι απόψεις.

Ακόμη περιμένουν να ανακοινωθεί η ετυμηγορία για την υπόθεση.

Credit: AmericaNow