Θρησκεία

Ανατριχιαστική προφητεία από τον Άγιο Παΐσιο: «Αχ αδερφοί μου, θα έρθει θλίψις μεγάλη, σπατάλη και αδιαφορία»

Ανατριχιαστική προφητεία από τον Άγιο Παΐσιο: «Αχ αδερφοί μου, θα έρθει θλίψις μεγάλη, σπατάλη και αδιαφορία»

Ανατριχιάζουν τα προφητικά λόγια που διαλαλεί ο Άγιος Παΐσιος στο σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η προφητεία μάς μιλάει για τα δεινά που έρχονται:

«Αχ αδερφοί μου, στους καιρούς αυτούς θα ψυχρανθεί η αγάπη των πολλών και θα υπάρξει θλίψις πολλή, επιθέσεις Εθνών, μεταναστεύσεις λαών… ακαταστασία μεγάλη! Σπατάλη… Αμέλεια… Αδιαφορία…».

Στο ακόλουθο ηχητικό απόσπασμα θα ακούσετε τον ίδιο τον Γέροντα Παΐσιο να μιλά για τα όσα προφητεύει ότι θα συμβούν.

Επίσης, ο Άγιος Παΐσιος έχει βοηθήσει πλήθος ανθρώπων και πριν και μετά την κοίμησή του. Από πού ελάμβανε τη δύναμη να στηρίζει τους ανθρώπους αλλά και να θαυματουργεί; Από την θερμή του προσευχή προς το Θεό.

Ο Άγιος Παΐσιος, κατά κόσμον Αρσένιος Ενζεπίδης, γεννήθηκε το 1924 στα Φάρασα της Καππαδοκίας, σε ένα χωριό νότια της Καισαρείας και ήταν το 8ο παιδί της οικογένειας.

Πρότυπό του ήταν ο νονός του, ο οποίος του είχε δώσει το όνομά του και είχε πει στους γονείς του ότι θα έπαιρνε τη θέση του. Πράγματι, ο νεαρός Αρσένιος επισκέφθηκε το Άγιο Όρος για πρώτη φορά στα 25 του χρόνια, όπου του έδωσαν το όνομα Αβέρκιος, και αρχικά κατέλυσε στη σκήτη του Αγίου Παντελεήμονος, στη Μονή Εσφιγμένου.

Το 1954 μόνασε στη Μονή Φιλοθέου και χάρη στο Μητροπολίτη Καισαρείας, Παΐσιο τον Β’, ονομάζεται Παΐσιος.

Το 2015 η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου τον ανακήρυξε Άγιο, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ανακηρύχθηκε και Προστάτης του Στρατιωτικού Σώματος των Διαβιβάσεων.

Δείτε το βίντεο Άγιος Παΐσιος Προφητεία για το μέλλον – Σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0