Θρησκεία

Θαύμα Παναγίας Τσαμπίκας – Η άτεκνη Γερμανίδα

Θαύμα Παναγίας Τσαμπίκας – Η άτεκνη Γερμανίδα

Η Παναγία Τσαμπίκα είναι γνωστό ότι βοηθάει τις άτεκνες γυναίκες. Διαβάστε παρακάτω το θαύμα της Παναγίας σε 2 άτεκνες Γερμανίδες. Διότι αγαπητοί αδελφοί εν Χριστώ «Τὰ ἀδύνατα παρὰ ἀνθρώποις δυνατὰ παρὰ τῷ Θεῷ ἐστιν»!
Θαύμα Παναγίας Τσαμπίκας

Μια Γερμανίδα από το Μόναχο δε μπορούσε να μείνει έγκυος γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα. Συνάμα γνωρίζεται με μία Ροδίτισσα επιχειρηματία που της κάνει γνωστό ότι στον Αρχάγγελο η Παναγία η Τσαμπίκα βοηθάει τις άτεκνες γυναίκες.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Ανεβαίνοντας ψηλά στο λόφο όπου κατοικεί η Παναγία ο νεωκόρος κ. Χρήστος Μ. τη ρωτά:
– Πιστεύεις ότι θα κάνεις παιδί;

Η απάντηση είναι η γνωστή:
– Ναι, θα κάνω.

Τότε της δίνει φυτιλάκι από το κανδήλι της Παναγίας, να το καταπιεί και μια κορδέλλα από την εικόνα της Παναγίας, να τη δέσει στη μέση της και της λέει:

– Του χρόνου να φέρεις το παιδί.

Πράγματι τρεις μήνες μετά έμεινε έγκυος. Τον Αύγουστο του 1997 έφερε το μωρό στην Παναγία την Τσαμπίκα με το όνομα Τσαμπίκα-Βαλέσα.
Μια άλλη Γερμανίδα πάλι, από τη Στουγκάρδη

Επί 10 χρόνια παρέμενε άτεκνη. Το 1979 ήρθε μαζί με το σύζυγο της για τουρισμό στη Ρόδο. Ενώ βρίσκονταν μέσα στο τουριστικό λεωφορείο με προορισμό τη Λίνδο, ο ξεναγός, περνώντας κάτω από το λόφο της Παναγίας της Τσαμπίκας, είπε ότι ψηλά στο βουνό υπάρχει εκκλησάκι και η Παναγία Τσαμπίκα βοηθάει τις άτεκνες γυναίκες να τεκνοποιήσουν.

Την επόμενη μέρα ο Γερμανός έρχεται να δει από κοντά την Παναγία και γράφει στο βιβλίο ότι θέλει να κάνει παιδί.

15 χρόνια μετά έφερε την κόρη του με το όνομα Τσαμπίκα κι αισθάνεται υπερήφανος που η κόρη του στη Γερμανία ονομάζεται Τσαμπίκα.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0