Θρησκεία

Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου: Τι έλεγε για τις νέες κάρτες – ταυτότητες

Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου: Τι έλεγε για τις νέες κάρτες – ταυτότητες

H Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου (+2002) από τα Καλομόδια της Άρτας ήταν ασκήτρια μέσα στον κόσμο και σκεύος εκλογής του Κυρίου από την παιδική της ηλικία. Παρακάτω δείτε τι έλεγε για τις νέες ταυτότητες – κάρτες και τι θα έπρεπε να κάνουμε. Επίσης διαβάστε τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος και ο πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης για τις (νέες) ταυτότητες.
Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου: Τι έλεγε για τις νέες ταυτότητες – κάρτες

H Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου (+2002) από τα Καλομόδια της Άρτας, ασκήτρια μέσα στον κόσμο και σκεύος εκλογής του Κυρίου από την παιδική της ηλικία, μιλάει για την κάρτα – ταυτότητα (μέσω της οποίας θα γίνονται όλες οι συναλλαγές).

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.
Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

Για τις ταυτότητες… Δεν μπορώ εγώ… τούτο το χαρτάκι που έχω στον κόρφο μου τούτο θα νά’ χω. Μέχρι να πεθάνω…

Καλά τον ρώτησες εσύ τον Κύριο τι θα γίνει με την κάρτα ή ήρθε μόνος Του και στό ‘πε; Μόνος Του Αυτός ήρθε. Να τα γράψετε αυτά τα πράγματα να λες και στον άλλο…

Όποιος θελήσει… μην τον βιάζετε (πιέσετε)… να το κάνει αυτό… Φαΐ λέει (ο Κύριος): Δεν θα πας να ψωνίσεις μακαρόνια ρύζια, στο σούπερ μάρκετ που πηγαίνετε… Εγώ δεν θέλω. Ψωμί με ελιές τρώω.

– Καλά για σένα για τους άλλους που θέλουν, εσύ δεν τρώς. Αλλά οι άλλοι;

Εγώ είπα για μένα, για τον εαυτό μου, πως να καθαρίσω το πιάτο μου… (να μην πέσω σε αμαρτία). Λέω εγώ τέτοια πράγματα δεν… (κάνω).

(Ο Κύριος): Ξέρω, Εγώ στα έκοψα αυτά τα πράγματα, μου λέει εμένα… (δηλ. της έδωσε αυτόν τον κανόνα της αυστηρής νηστείας).

Α… Το ψωμί μου εμένα… Θα παίρνω ένα κομμάτι από την κοπέλα μου…

Θα παίρνει η κοπέλα μου ψωμάκι θα παίρνω και εγώ ένα κομμάτι, λέω εγώ…

Α όχι, λέει, η κοπέλα σου θα πάρει με την ταυτότητα. Άμα είναι το κομμάτι αυτό που θα πάρεις από την ταυτότητα, λέει (ο Κύριος), είσαι και εσύ σαν αυτή!

Παίρνω και εγώ τώρα τον γαμπρό μου… Έλα εδώ Δημητράκη του λέω…

– Άμα θάρθει εκείνη η ώρα όποτε – όποτε, να καταργηθεί η ταυτότητά μας για να την αλλάξουμε, εσύ τι θα κάνεις, λέω, θα την πάρεις;

-Εμ τι να κάνω λέει αυτός…

-Δεν είναι καλή του λέω εγώ.

– Θα τραφούμε μ’ αυτή.

– Εγώ δεν την παίρνω του είπα.

– Εγώ θα την πάρω, έχω τα παιδιά μου, λέει. Εδώ θα με σκοτώσουν (πιέσουν) τα παιδιά, νηστικά τα παιδιά τι θα κάνω; Και (καλά) εμείς οι μεγάλοι αλλά τα παιδιά;
– Παναγία βοήθα λέω… Τι θα κάνουμε τώρα λέω εγώ;

Όχι λέω εγώ. Να βασταχτείτε να μην την πάρετε την κάρτα. Κάντε και σεις εκείνο του Θεού (το θέλημα)…

Μου είπε (ο Κύριος): Θα σας φέρω Εγώ, θα σας τακτοποιήσω Εγώ. Θα γίνει χωρισμός μας… Θα σας μάσω Εγώ… Για φαΐ πως θα τα σιάξομε (βολέψομε) εμείς τα παιδιά;

– Θα τα κανονίσομε όλα, λέει.

Έτσι μου είπε εμένα:

Γιατί κιοτεύεις (δειλιάζεις-απιστείς) για το φαγητό; Δεν το πιστεύεις εσύ αυτό, ότι θα πορέψετε με Μένα; Δεν σας έχω Εγώ έγνοια; Δεν σας αφήνω!

Αυτά τα είπε η γερόντισσα το 1997, ενώ προηγουμένως το 1990, είχε πει επίσης:

– Θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια κάρτα-ταυτότητα. Θα κάνετε όλες τις συναλλαγές σας με αυτή. Να μη την πάρετε, είναι του Αντιχρίστου. Όποιος την πάρει αμέσως ξεβαπτίζεται! Είπε επίσης ότι θα αναγκάσουν τον κόσμο να πάρει τη κάρτα με διάφορους τρόπους.

Όσα λέει η γερόντισσα για την κάρτα-ταυτότητα με την οποία θα γίνονται όλες οι συναλλαγές είναι σύμφωνα με την Αποκάλυψη, η οποία σαν ένα κύριο χαρακτηριστικό του σφραγίσματος του Αντιχρίστου δίνει το ότι δεν θα μπορεί κάποιος να αγοράσει ή να πωλήσει χωρίς αυτή (ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι)! (Αποκ. 13:17). Και η κατάργηση των εντολών του Χριστού από τη νομοθεσία των θεωρουμένων ως τώρα Χριστιανικών λαών δείχνει ότι ήδη εισήλθαμε, με τη Νέα Τάξη που τα κινεί όλα αυτά, σε αντίχριστη περίοδο.
Όσον αφορά τις συνέπειες, ο άγιος Παΐσιος (+1994) στην ερώτηση:

– Τι θα γίνει με αυτούς (που δεν θα την πάρουν); Θα πεθάνουν από την πείνα; Απάντησε:

– «Ε, όχι ευλογημένε κι έτσι… Θά ‘χουν οι άνθρωποι το ψωμάκι τους, τ’ αλεύρι τους, τις ελίτσες τους, τα φρούτα… Αλλοίμονο όμως σ’ αυτούς που είναι μαθημένοι σε πλούσια τράπεζα. Αυτούς δεν θα τους αρκούν το ψωµάκι κι οι ελίτσες και θά ‘ναι βαρύ το δίληµµα… Εδώ θα εφαρμοστεί αυτό που είπε ο Χριστός στο Ευαγγέλιο. Ή µέ οµολογείς έµπροσθεν των αρχόντων και σε αποδέχομαι στη βασιλεία Μου ή Με αρνείσαι κι Εγώ σε απορρίπτω».[1]
Ο πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης έλεγε για την κατάσταση στην Ελλάδα και τις ταυτότητες:

1) Σύντοµα θα επικρατήσει µεγάλη πείνα στην Ελλάδα. Όμως, ο κόσμος θα την αντέξει και δεν θα εξαντληθεί µε τη βοήθεια του Θεού.

2) Τα Χριστούγεννα του 2006, τρία χρόνια πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας, (λέει η κόρη του) ήµασταν όλοι µαζεµένοι στο σπίτι του αδελφού µου του Χρήστου για τη γιορτή του. Δακρυσµένος ο πατέρας είπε: «Ποιος θα έχει ανδρείο φρόνηµα και δε θα υποκύψει να πάρει την καινούργια ταυτότητα, αν δει τα παιδιά του να πεινάνε; Κλάψτε στον καλό Θεό να µας λυπηθεί, γιατί θα χαθούν ψυχούλες».

Λίγους µήνες µετά αναφέρθηκε εκ νέου στο θέµα λέγοντας: «Δοξασµένο να είναι το όνοµα του Κυρίου, που άκουσε τις προσευχές µας κι έδωσε έλεος. Έτσι θα προηγηθούν (παρεμβληθούν) τα γεγονότα που θα γίνουν για την Πόλη (Κωνσταντινούπολη) και θα σταµατήσει αυτό το κακό µε τις ταυτότητες. Και µάλιστα µαζί µε την Ελλάδα θα σωθούν κι άλλα κράτη, που είναι έτοιµα να πάρουν αυτήν την ταυτότητα».[2]

Επομένως δεν θα προλάβουν να ολοκληρώσουν το εγχείρημά τους οι κυβερνώντες, και θα αρχίσει το τέλος της Νέας Τάξης με τον «Γενικό Πόλεμο» κατά τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό ή τον 3ο Παγκόσμιο κατά τη σύγχρονη ορολογία.
Γι’ αυτό οι Χριστιανοί να μην τρέξουν, όπως οι άλλοι, να πάνε να πάρουν τις ταυτότητες…!

Το 2011, σε ανακοίνωσή της, «η Ιερά Κοινότης του Αγίου Όρους εκφράζει την έντονη ανησυχία της και υποβάλλει θερμή παράκληση προς την Ελληνική Κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην έκδοση της ηλεκτρονικής «Κάρτας του Πολίτη», συνιστά δε στους Χριστιανούς να χρησιμοποιούν τα συμβατικά μέσα ταυτοποιήσεώς τους. Η υποχρεωτική επιβολή τοιούτου είδους Κάρτας μας ευρίσκει αντιθέτους».

Η ανακοίνωση ισχύει πολύ περισσότερο τώρα (2016) από όταν γράφτηκε, διότι τότε δεν είχε ακόμη εμφανισθεί ο απόλυτος έλεγχος που επιχειρείται πλέον, με την εισαγωγή και των (εκβιαστικών) capital controls, ώστε όλες οι δραστηριότητες του πολίτη να ελέγχονται από ένα μόνο αριθμό, και να μην μπορεί κανείς να αγοράζει και να πουλάει χωρίς την κάρτα – νέες ταυτότητες!

[1] «Ο γέρων Παΐσιος και τα σημεία των καιρών». σελ. 61, Ι. Μ. Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.

[2] «Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (1925-2009), τόμ. Β, σελ. 159

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0